HTML

Taxik - utas szemmel

Taxizni néha jó, gyors ,néha még olcsó is. Taxizni néha rossz, lassú és drága is. A taxizz.blog.hu várja a vidám és kevésbé vidám történeteket a taxikból - a gyanutlan utazó szemével, fülével... republic.banana3@gmail.com

Friss topikok

  • switch: Milyen taxi az, ami 4 tonnás?! :-) Jó a blog, hajrá! :-) (2010.10.24. 09:41) Öregúr
  • RolyPoly: @mogyi2222: Hú, Mogyi, ez tényleg horrorisztikus! Amúgy azért nem csodálkozom, mert valószínűleg é... (2010.09.25. 11:13) Tegnapeste kétezressel

Linkblog

Archívum

2010.09.25. 11:38 RolyPoly

Öregúr

Épp tegnap jöttem haza az Oktgontól, szokás szerint késésben voltam,hosszú volt a nap, ráadásul még a délután folyamán is dolgoztam, igaz, egy pohár sört már fél hatkor legurítottam.A K&H elé kértem az autót, hamar be is gördült, egy nagyon szimpatikus, 70 év körüli, elegáns,fehér inges, nyakkendős bácsi vezetett, aki nagyon meglepődött rajta, hogy be akarom kötni magam. Mondtam neki - elővettem az udvarias szövegemet, erre nem lehet mit mondani, gondoltam, egyébként tévedtem, mert mondott :) - hogy "én, drága Uram, nem magában nem bízom, hanem a körülöttünk furikázó elmebetegekben".

A bácsi somolygott egyet a bajsza alatt, aztán elmesélte, hogy ő 40 évig (sic!) taxizott, ma már nyugdíjasként csinálja, néha egy-egy órára beszáll az autójába.Elmondása szerint életében egyszer sem történt baja, most pedig egy olyan autóban ülök, amelyikben nyolc légzsák vesz körül, maga, az autó 4 tonna és ha rálép a fékpedálra, mind a négy kerék megáll, mint a gerely, tehát olyan nagyon nem kell tartani balesettől, bár - tettem hozzá - én inkább azoktól félek, akik mögöttünk nem tudnak megállni.

Egyébként nem ő volt az első taxis, aki régóta a szakmájában dolgozik, kedves, előzékeny,az autójában minden automa, ad magára és a kocsijára, udvarias és nem dől belőle a panasz...szimpi!

Ha van sztorid, ne hezitálj elküldeni :-) republic.banana3@gmail.com

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://taxizz.blog.hu/api/trackback/id/tr502322000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RolyPoly 2010.10.15. 18:07:12

Azóta összefutottam megint a bácsival, elmeséltem neki, hogy igazából az ővele való autókázás után indítottam a blogot! Kérdezte, hogy hol lehet megnézni, mert egyébként aktívan netezik :) mondta, nem lehet ma más másképp élni. Megdícsértem és nagyon várom már a kommentjét :)))

switch 2010.10.24. 09:41:53

Milyen taxi az, ami 4 tonnás?! :-)
Jó a blog, hajrá! :-)
süti beállítások módosítása